Stuttgart  Derneği Fenerbahçe
10 Şubat 2022

Stuttgart Fenerbahçeliler Derneğimiz Olağan Genel Kurulunu yaptı

Stuttgart  Derneği Stuttgart Fenerbahçeliler Derneğimiz Olağan Genel Kurulunu yaptı

Üyelerin oylarını alarak başkanlığa seçilen Akif İyigüven yönetimindeki Stuttgart Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu: Seçkin Sakarya, Sinem Özerdem, Ali Meşe, Cemil Ergin, Uğur Cebeci, Bekir Başpınar, İshak Yılmaz ve Kemal Güler.

Başkan Akif İyigüven, genel kurulda önceki yönetime yapmış oldukları başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Başkan Akif İyigüven, seçimin ardından üyelere seslendi. İyigüven, “Üyelerimizden gelen destek ile çok daha motiveyiz. Çalışmalarımızda Fenerbahçe kültürüne hizmet verilecek. Saygı duyduğumuz felsefe; cumhuriyet, demokrasi ve Atatürk. Buradaki tüm arkadaşlar bu kültüre sahip ve yeni yönetimde de yer alıyorlar. Gençlik çalışmalarına da ağırlık vereceğiz ve bununla beraber Stuttgart ve  Fenerbahçeli kadınlar yapılanmasını gerçekleştireceğiz.” dedi.